Wiens intieme leven is rijk? 20 jaar of 40-jarig? Hoe vaak is het noodzakelijk om op elke leeftijd seks te hebben, en in welk geval moet u het alarm verslaan en naar extreme maatregelen gaan? (Stropdas met computerspellen, bel voormalige, registreer in Tinder – ik moet benadrukken)

Instituut voor Kinsey, samen met de Indiase universiteit, heeft een studie uitgevoerd zonder welke we niet opnieuw zouden kunnen wonen!

Wetenschappers besloten om te berekenen hoeveel seks kenmerkend is voor verschillende leeftijden. We willen je graag alsjeblieft (en onszelf!) – Ze zeggen, hoe ouder je wordt, de rijker en regelmatig je seksleven wordt. Maar helaas ..

Zoals de studie zegt, zijn meestal mensen in de leeftijd van 18 tot 29

jaar bezig met mensen in de leeftijd. (PF, wat een kamagra pil verrassing!) Op de jonge vlamemperament-rekeningen voor een gemiddelde 112 Seksuele geslachtsgemeenschap per jaar, En dit is ongeveer 2 keer per week.

Lees ook

Degenen die vastzitten tussen 30 en 39 jaar zijn inhoud 86 Handelingen van seksuele communicatie per jaar. Dat wil zeggen, ze zijn goed voor 1,6 keer per week. (Blijkbaar is dit het geval wanneer u een beetje begint seks te hebben voor de tweede keer in een week, maar onderbreekt in de Prelude-fase en beslist het beter om de serie te bekijken.)

Nou, ten slotte, degenen die al 40 kaarsen op hun cake hebben geblokkeerd, seks hebben 69 keer per jaar. Het nummer is natuurlijk sexy, maar twee keer zo minder dan 20 jaar oud. Wetenschappers hebben de neiging om zo’n vermindering van seksuele activiteit te dumpen, niet zozeer op libido, hoeveel tegen de overvloed aan zorgen op het huishouden en het uiterlijk van afhankelijke personen die moeten voeden en geleid in het museum – ze worden ook kinderen genoemd.

Het is kenmerk dat de onderzoekers besloten om op 49 jaar oud te stoppen en niet te ontdekken wat er volgend zal gebeuren. Misschien is het ten goede.

Helaas heeft de studie van wetenschappers van het Chinsey Institute en Indian University niet de krachten van het officiële document, en om het te presenteren met een nieuwe (of oude) kennismaking / reguliere meisje / zelfs hun moedertaal met een argument dat je een ander hebt N-seksuele handelingen tot het einde van het huidige tijdsegment, nutteloos.